Ταξίδι Φαντασίας (22/03/2020)

με θέμα: Ήχος, Ρυθμός, Ζωή

Πρόσφερε στον εαυτό σου κάτι υπέροχο και μοναδικό. Ένα ξεχωριστό ταξίδι σωματικού, νοητικού και συναισθηματικού συντονισμού και αρμονίας. Άφησε τη δύναμη του ήχου, του ρυθμού, της διήγησης, του οραματισμού και των αισθήσεων να σε συνοδέψουν και να σε ταξιδέψουν σε έναν ονειρικό κόσμο προς τα πιο βαθιά και απόκρυφα μέρη της ψυχής, διευρύνοντας την συνείδησή σου.

Κυριακή 22 Μαρτίου, Ώρα: 11:00, Τιμή 25€ 

Τα ταξίδια φαντασίας συνδυάζουν τη δύναμη των ήχων, της φωνής, του λόγου, της διήγησης και των εικόνων.

Με την βοήθεια του ήχου το θέμα της ιστορίας κινείται στο ασυνείδητο μέσω της φαντασίας και του οραματισμού. Παύουν να υπάρχουν τα σύνορα μεταξύ συνειδητού και υποσυνείδητου επηρεάζοντας και διευρύνοντας θετικά την συνείδηση μας, επιτρέποντάς μας να εισέλθουμε σε μία πιο ουσιαστική επαφή με τον εαυτό μας μέσα από ένα ταξίδι αυτογνωσίας, χαλάρωσης και αυτοθεραπείας.

Προάγεται ένας καινούργιος τρόπο σκέψης, αντίληψης, κατανόησης, δημιουργικότητας, ανάπτυξης, αποτελεσματικότητας και διαίσθησης.

Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών φαντασίας βυθιζόμαστε στον δικό μας πνευματικό ονειρόκοσμο και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις τις οποίες πολλές φορές αποφεύγουμε συνειδητά, όπως ο φόβος, η αδυναμία, η ατολμία και πολλά άλλα. Οι σωματικοί περιορισμοί και τα προσωπικά μας όρια αιρώνται καθώς οι ευχάριστες εσωτερικές εικόνες μας δυναμώνουν σε όλα τα επίπεδα.

Στα ταξίδια φαντασίας ο εγκέφαλος δεν κάνει διάκριση μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Τα ταξίδια φαντασίας όμως δεν περιορίζονται μόνο στις εικόνες αλλά σε κάθε μορφή αντίληψης μέσω των αισθήσεων, δηλαδή της ακοής, της αφής, της όσφρησης, της γεύσης.

Περιορισμένος αριθμός συμμέτοχων Απαραίτητη η δήλωση συμμέτοχης στο 6939449399 ή κάνε κράτηση

Αποστολή

*Σε όλες τις αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%
Δεν ενδείκνυνται σε άτομα που έχουν βηματοδότη, σε εγκύους κάτω των επτά μηνών και σε άτομα που πάσχουν από ψυχικά νοσήματα και βρίσκονται σε φαρμακευτική αγωγή.
Η χρονική διάρκεια που αναγράφεται είναι ενδεικτική και περιλαμβάνει το σύνολο της προσφερόμενης υπηρεσίας (προετοιμασία και εκτέλεση) και μπορεί να αλλάξει. Προσαρμόζετε δε με βάση τις εκάστοτε ανάγκες προς όφελος του δέκτη η της ομάδας.