Οφέλη

Τα οφέλη που μπορείς να προσκομίσεις από την μεμονωμένη ή σε συνδυασμό χρήση των μεθόδων, τεχνικών, εργαλείων και δεξιοτήτων που χρησιμοποιούνται, είναι πολλαπλά. Η σημασία της θέλησης, της πρόθεσης και της συνειδητότητας σου ενίσχυση το θετικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια παρουσιάζονται ενδεικτικά μερικά από τα οφέλη:

Μπορεί να αυξήσει την αυτοπεποίθηση, την ανθεκτικότητα, την αυτοεκτίμηση, τη δέσμευση στους στόχους, στην διαδικασία λήψης αποφάσεων κι επίλυσης διλημμάτων. Μπορεί να προσφέρει περισσότερη ευημερία, να μας βοηθήσει να απολαμβάνουμε απλά πράγματα στην καθημερινότητα, να είμαστε πιο χαρούμενοι, να βιώνουμε και να μοιραζόμαστε περισσότερα θετικά συναισθήματα.

Μπορεί να μας βοηθήσει να μειωθεί ο αρνητισμός στο πώς βλέπουμε τα πράγματα γύρω μας, να διευρύνουν τη σκέψη μας, να μας βοηθήσει να βρίσκουμε εναλλακτικούς τρόπους στην αντιμετώπιση των δυσκολιών, και καλύτερη ικανότητα αντιμετώπισης κατά τη διάρκεια δυσκολιών και περιόδων στρες, να διευρύνει τη μάθηση, να μας προσφέρει καλύτερη ψυχολογική και σωματική ευεξία.

Μπορεί να αντιμετώπιση και να μειώσει και να εξαλείψει το μη παθολογικό στρες, άγχος, κατάθλιψη, Να μας μειώσει τα επίπεδα ψυχικής δυσφορίας. Να μας βοηθήσει στην διαχείριση θυμού αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες με ήρεμο τρόπο.

Μπορεί να βελτιώσει την υγεία και να αντιμετώπιση προβλήματα πόνου και ύπνου καθώς και να αυξήσει την διάρκεια ζωής. Να μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας όταν εστιαζόμαστε στα δυνατά μας σημεία, είμαστε πιο αυθεντικοί, να έχουμε περισσότερη ενέργεια και διάθεση, να είμαστε περισσότερο παραγωγικοί και υγιείς.

Εκτός από τις θεραπευτικές της ιδιότητες σε διάφορες παθήσεις, μπορεί να επηρεάσει την καθημερινότητά μας, προκαλώντας συναισθήματα αισιοδοξίας, χαράς ή λύπης, να μας ξυπνήσει αναμνήσεις, να μας χαλαρώσει από το άγχος και το στρες και κρίσης πανικού, να ησυχάσει το μυαλό, να φέρνει εσωτερική γαλήνη και ηρεμία, να ενδυνάμωση της θετικής αντίληψη, να απελευθερωθούν παλιά τραύματα, να βελτιώσει τον ύπνο (αϋπνία), να ενεργοποίηση την ικανότητα του ονειρέματος. να επεκτείνει την συνειδητότητα, να βοηθήσει στην αυτοθεραπεία, να προωθεί μια αυξημένη κατάσταση ενσυναίσθησης, συμπόνια και αγάπη προς τον εαυτό μας και τους άλλους, να βοηθήσει στην αποτελεσματικότερη άσκηση αυξάνοντας τους καρδιακούς μας παλμούς, να επιδράσει στην ψυχοσύνθεσή μας.

Βοηθάει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας. Η μουσικοθεραπεία συνδέεται με βελτίωση της διάθεσης, μείωση της κατάληψης, ελάττωση του στρες και ενίσχυση της κοινωνικοποίησης. Η μουσική μπορεί να βελτιώσει την κινητοποίηση των ασθενών και να αυξήσει τα θετικά συναισθήματά τους.

Μπορεί να ενισχύσει την πνευματική μας εγρήγορση και τη συγκέντρωση, Η μουσική “χτίζει” καλύτερους μαθητές, Η μουσική κάνει καλό και στη μνήμη γενικότερα, σύμφωνα με πλήθος ερευνών, η μουσική μπορεί να βοηθήσει όσους αντιμετωπίζουν άγχος, συμβάλλει στην ανακούφιση του σωματικού πόνου, συντελεί στη μείωση της υψηλής πίεσης και μπορεί ακόμη και να έχει καλά αποτελέσματα στη θεραπεία της δυσλεξίας. Βελτιώνει τη μνήμη, Βοηθάει στην εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Αυξάνει το μεταβολισμό. Έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τα επίπεδα της ενδορφίνης η οποία μπορεί να τον πόνο και να μας κάνει να αισθανόμαστε ευχάριστα. Μπορεί να μειώσει το επίπεδο ορμονών του στρες στο σώμα, σε σημαντικό βαθμό. Επηρεάζει το φυσιολογικό και την αρτηριακή πίεση. Αυξάνει την αποτελεσματικότητα της εκτέλεσης εκούσιων δραστηριοτήτων. Μειώνει ή καθυστερεί την αίσθηση της κούρασης.

Διευκολύνει ή και αυξάνει την προσοχή. Μας κάνει πνευματικά δραστήριους, Βοηθάει στη συγκέντρωση, Ενισχύει τη δημιουργικότητα, Μπορεί να βοηθήσει όσους έχουν έντονο άγχος, Συμβάλλει στην ανακούφιση του πόνου, Θεωρείται ότι συντελεί στη μείωση της υψηλής πίεσης, Βοηθάει στην αντιμετώπιση συμπτωμάτων που οφείλονται στο στρες, όπως ταχυκαρδίες ή αρρυθμίες και τόσα μα τόσα άλλα.

Προάγει την ευζωία, την ευεξία, την ευημερία και μας ενθαρρύνει να απολαμβάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη ζωή μας, βιώνοντας την με μεγαλύτερη χαρά, αγάπη, ικανοποίηση, ισορροπία και ευτυχία.

Βελτιώνει και δημιουργήσει θετικές εμπειρίες και ισορροπημένη ζωή, χαρίζει σωματική χαλάρωση και συναισθηματική ανακούφιση και διανοητική ηρεμία , ενισχύουμε την προσωπική μας δύναμη διευρύνοντας την οπτική μας για τα πράγματα, επαναπροσδιορίζοντας τις ανάγκες μας, αποκτώντας συνειδητότητα και αυτοεπίγνωση και αντλώντας έμπνευση για θετικές αλλαγές στα μοτίβα συμπεριφοράς, τις απόψεις και τις συνήθειές μας.

Βοηθάει Στην επίλυση προβλημάτων, στην αυτογνωσία, στην Ανάπτυξη υγιών σχέσεων, στη σωστή επικοινωνία, στην αυτοπραγμάτωση, αυξημένη αυτοεκτίμηση, προσωπική ανάπτυξη, σε βοηθάει να αγαπήσεις και να αποδεχτείς τον εαυτό σου, αα υιοθετήσεις ένα νέο σύστημα πεποιθήσεων και συμπεριφορών για μια καλύτερη ζωή.

Σε βοηθάει να αγαπήσεις και να αποδεχτείς τον εαυτό σου όπως είναι, να ανακαλύψεις τη μοναδικότητά σου, να αποσαφηνίσεις τι πραγματικά θέλεις σε όλους τους τομείς της ζωή σου, να ανακαλύψεις τις δυνατότητες σου και να τις εξυψώσεις.

Σε βοηθάει να αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου και τον κόσμο γύρω σου με θετικότερο τρόπο, να δημιουργήσεις τη ζωή που θέλεις επιτυγχάνοντας τους στόχους σου, να έρθεις πιο κοντά στο πυρήνα σου “ποιος πραγματικά είσαι”, να υιοθετήσεις ένα νέο σύστημα πεποιθήσεων και συμπεριφορών που θα σε οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σου,

Μπορεί να σε βοηθήσει να μεταβείς ευκολότερα, γρηγορότερα και ασφαλέστερα εκεί που θέλεις να φτάσεις.

Σε υποστηρίζει να απελευθερώσεις τη δυναμική σου, να αξιοποιήσεις και να διευρύνεις τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου, να σχεδιάσεις και να υλοποιήσεις συγκεκριμένες ενέργειες για να πετύχεις τους στόχους σου.

Μπορεί να σε βοηθήσει να είσαι ήρεμος, υγιής και δυνατός να αυξήσει τη συναισθηματική και κοινωνική νοημοσύνη σου, να αναπτύξεις στρατηγικές αντιμετώπισης προβλημάτων. Να διαχειριστείς το επαγγελματικό στρες σε πραγματικό χρόνο. Να θέσεις τις βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξή σου.

Σε βοηθάει να αποσαφηνίσεις και πετύχεις τους στόχους σου, να Αυξήσεις την αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση σου, να Ισορροπήσεις μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, να έχεις καλύτερες διαπροσωπικές σχέσεις, χαμηλότερα επίπεδα άγχους,να βελτιώσεις την ποιότητας ζωής,

Σε βοηθάει να παίρνεις ευκολότερες και καλύτερες αποφάσεις, να αυξήσει την ικανότητα υπέρβασης εμποδίων και επίλυσης προβλημάτων, να έχεις καλύτερη διαχείριση αλλαγών και κρίσεων, καλύτερος σχεδιασμός και διαχείριση θεμάτων καριέρας…

Mindfulness

Προάγει την ευημερία, βοηθώντας μας να ζούμε μια πιο γεμάτη ζωή. Προσφέρει σωματική, νοητική, συναισθηματική και πνευματική διαύγεια. Βοηθά να έχουμε καλύτερη επίγνωση και να αποδεχόμαστε ευκολότερα τα συναισθήματά μας. Καλλιεργεί την ικανότητα, να κατανοούμε τον εαυτό μας και να τον φροντίζουμε σε δύσκολες στιγμές. Μαθαίνουμε να ζούμε συνειδητά και να κάνουμε σοφότερες επιλογές. Ενδυναμώνει την υγεία και αυξάνει το αίσθημα ευεξίας. Βοηθάει στην ευελιξία και αυξάνει την διαύγεια και συγκέντρωση, επίγνωση και αποδοτικότητα. Βοηθάει στην διαχείριση και στην μείωση του άγχους, της ανησυχίας και της κατάθλιψης και προσφέρει ισορροπία μεταξύ εργασίας-προσωπικής ζωής. Βοηθάει στην βελτίωση των διαπροσωπικών σχέσεων και τις επικοινωνίας και την ποιότητα της συναισθηματικής τους ζωής. Βελτίωση σε χρόνιους πόνους, πονοκέφαλους, υψηλή αρτηριακή πίεση, άσθμα, υπέρταση και άλλα προβλήματα υγείας.

Διαλογισμός

Ο διαλογισμός μας δίνει τη δυνατότητα να φτάσουμε στα βάθη του εαυτού μας και να κατανοήσουμε την εσωτερική ζωή μας. Μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε την δυστυχία, την σύγκρουση και την νεύρωση, Μέσω του διαλογισμού παρακολουθούμε τα συναισθήματά μας τις σκέψεις μας τις αντιλήψεις μας το σώμα μας την υγεία μας ενέργεια μας την συνειδητότητα μας και τις διάφορες εμπειρίες μας.

Προσφέρει επίγνωση ηρεμία ενόραση, Ευτυχία ανακούφιση Αγάπη συμπόνια μεγάλη εφορία αρμονία πηκτικότητα, μπορείς να αντιμετωπίσεις το στρες να ενεργοποιήσεις το νου σου να ανοίξεις την καρδιά σου, να καλλιεργήσεις την ικανότητα σου για αυτοσυγκέντρωση να βρεις την εσωτερική σου γαλήνη και ευφορία να εγκαταλείψεις ανθυγιεινές συνήθειες εθισμούς και έμμονες σκέψεις, να γιατρέψεις παλιές πληγές να αντιμετωπίσεις την αρρώστια και το πόνο, να βιώσεις το βάθος της εσωτερικής ζωής να φωτίσεις και να ελευθερώσεις τη ζωή σου

Μέσα από τον διαλογισμό θα μπορέσεις να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, να εστιάσεις σε ανώτερες αξίες, να μάθεις και να νιώσεις αγάπη και συμπόνια, να βρεις ενόραση και σοφία, να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες καταστάσεις με διαύγεια και γαλήνη, να συμφιλιωθείς με την εξέλιξη της ζωής από τη γέννηση μετά το θάνατο, να ξεπεράσεις την απληστία, τον εγωισμό, τον αρνητισμό και την ανησυχία. Να να αισθανθείς κοντά την οικεία με τον εαυτό σου και με τη ίδια την ζωή. Να εξερευνήσεις πνευματικές εμπειρίες και να βιώσεις τη χαρά της ελευθερίας και αφυπνισμένης ζωής. Διαχείριση σκέψεων του νου και των συναισθημάτων, μείωση του άγχους της κατάθλιψης και του φόβου, συγκέντρωση και βελτίωση μνήμης
βελτίωση σχέσεων, ανάπτυξη αυτοπεποίθησης, ανάπτυξη αυτοεκτίμησης, ενίσχυση θετικών συναισθημάτων, υγεία

Μειώνει το ρυθμό της αναπνοής και επιβραδύνει τον καρδιακό παλμό, αυξάνει την ικανότητα να χαλαρώσουμε, χαμηλώνει την αρτηριακή πίεση, αυξάνει την αντοχή σε ασκήσεις στους καρδιολογικά πάσχοντες, επιτρέπει στα άτομα να φθάσουν σε βαθύτερο επίπεδο χαλάρωσης, μειώνει τις κρίσεις άγχους και αυξάνει την ανταπόκριση στη χαλάρωση, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Η έρευνα έδειξε ότι ο διαλογισμός αυξάνει τη δραστηριότητα των φυσικών αμυντικών οργανισμών του σώματος, που σκοτώνουν βακτήρια και καρκινικά κύτταρα, αυξάνει την αυτοπεποίθηση, αυξάνει την παραγωγή σεροτονίνης. Τα χαμηλά επίπεδα σεροτονίνης συνδέονται με την κατάθλιψη, την παχυσαρκία, την αυπνία και τους πονοκεφάλους.

Γαλήνη στο νου, Μείωση αρνητικών σκέψεων, Μείωση στρες, Περισσότερες Θετικές σκέψεις, Συγκέντρωση, Βελτίωση της Μνήμης, Παρατήρηση Συναισθημάτων, Χαμηλότερη αντίδραση σε αρνητικά συναισθήματα (θυμός, φόβος, πόνος..), Θετικότερα συναισθήματα, Περισσότερη Χαρά, Αποδοχή του εαυτού και των άλλων, Συγχώρεση, βοηθάει στο σύνολο την Υγεία μας, Καλύτερες συντροφικές, οικογενειακές σχέσεις, Λιγότερη κριτική, Απόλαυση στη ζωή εδώ και τώρα, Καλύτερη ανάλυση δεδομένων για την ζωή μας, καριέρα, σχέσεις, Αποδοτικότητα στην εργασία, Γρηγορότερες και σοφότερες αποφάσεις, Μείωση του εγωισμού, Καλύτερη φυσική κατάσταση, Μείωση των εθισμών.

Έχεις την δυνατότητα να αναγνωρίζουμε και να κατανοήσεις τα συναισθήματά σου την ώρα που δημιουργούνται (αυτοεπίγνωση), και να αναλάβεις την ευθύνη τους και να τα χρησιμοποιήσεις σωστά για την λήψη αποφάσεων και την επίλυση προβλημάτων, αξιολογώντας ρεαλιστικά τις ικανότητες σου με συνειδητό το αίσθημα της αυτοπεποίθησης.

Να ελέγχεις τα συναισθήματά σου με αυτοκυριαρχία, αυτορρύθμιση και αυτοέλεγχο κατά τη διάρκεια ολόκληρης της μέρας. Έτσι αποκτάται η ικανότητα της χειραγώγησης των συναισθημάτων και του χειρισμού τους με τέτοιο τρόπο ώστε να διευκολύνουν την αποτελεσματική αντιμετώπιση καταστάσεων της ζωής και όχι να παρεμποδίζουν και τις περιπλέκουν.

Να εξερευνήσεις και να θέσεις κίνητρα με σκοπό την επίτευξη στόχων. Να μάθεις να εμπνέεσαι, να δεσμεύεσαι, να παίρνεις πρωτοβουλίες, να είσαι αισιόδοξος, αποτελεσματικός και αποφασιστικός. Να επιταχύνεις την αυτοβελτίωση, την πίστη στις ικανότητές σου, στην αισιοδοξία, στη επίγνωση, στην σωστή ιεράρχηση αναγκών και στόχων και τέλος να επιμένεις για την συνέχιση της πορείας προσπερνώντας τις αποτυχίες και τις ματαιώσεις της ζωής.

Να αναγνωρίζεις και κατανοείς τα συναισθήματα των άλλων (ενσυναίσθηση και ευσυνειδησία). Να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα και από την οπτική γωνία των άλλων και να χειρίζεσαι σωστά την διαφορετικότητα.

Να διαχειρίζεσαι τις σχέσεις σου με τους άλλους. Να αντιλαμβάνεσαι τις κοινωνικές καταστάσεις και αλληλεπιδράς ομαλά. Να αναπτύσσεις καλές διαπροσωπικές σχέσεις, να ακούς προσεκτικά, να επικοινωνείς ουσιαστικά , να συνεργάζεσαι και να επιλύεις διαφωνίες. Να ελέγχεις τις προσωπικές σου προκαταλήψεις ώστε να μην επηρεάζουν την κρίση σου, να μην επικρίνεις, αλλά να εκδηλώνεις ειλικρινή συναισθήματα και προθέσεις. Έτσι καλλιεργοεις εποικοδομητικές σχέσεις.

Η επικοινωνία είναι μία ζωτική ανάγκη για τον άνθρωπο και η σωστή χρήση της επηρεάζει καθοριστικά την καθημερινότητά του, καθώς ένα σημαντικό και καθοριστικό μέρος του χρόνου μας αφιερώνεται στην αμοιβαία ανταλλαγή σκέψεων, μηνυμάτων, συναισθημάτων, ιδεών, απόψεων, γνωμών, προσδοκιών, επιθυμιών, γνώσεων, εμπειριών και πολλών άλλων ειδών πληροφοριών.

Η επικοινωνία σχετίζεται με τις μεταξύ των ανθρώπων σχέσεις (ερωτικές, φιλικές, οικογενειακές, επαγγελματικές κ.α. ) και γίνεται με νοήματα (νοηματική), λέξεις (προφορική) ή γράμματα (γραπτή). Η διαπροσωπική επικοινωνία περιλαμβάνει τόσο λεκτικές πλευρές (π.χ. περιεχόμενο του λόγου, τόνος της φωνής) όσο και μη λεκτικές πλευρές (π.χ. έκφραση του πρόσωπου, κινήσεις του σώματος).

Οι επικοινωνιακές δεξιότητες είναι το κλειδί για την αποτελεσματική επικοινωνία και μπορούν να διδαχθούν και να ενισχυθούν.

Βοηθάνε στην ευεξία, ευζωία, ευημερία, αρμονία και θεραπεία .Τα χρώματα αλληλεπιδρούν, διαμορφώνουν και επηρεάζουν καθοριστικά τον άνθρωπο ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην καθημερινότητά του και συνδέονται με τα συναισθήματα, την ψυχολογία, την διάθεση και τις ανθρώπινες σχέσεις . Επηρεάζουν και αποκαλύπτουν μέρος του χαρακτήρα, διεγείρουν τις αισθήσεις, ξυπνούν συγκινήσεις και συναισθήματα. Ακόμη η Αύρα και τα ενεργειακά σώματα αποτελούνται από χρώματα και κάθε τι αρνητικό εκδηλώνεται πρωτίστως χρωματικά στην Αύρα του ατόμου πριν ακόμα εκδηλωθεί στο σώμα του.

Τα χρώματα συντελούν θετικά αλλά και αρνητικά στην διαμόρφωση της υγεία και την ποιότητα της ζωής μας γι’ αυτό και τα χρησιμοποιούμε για την αποκατάσταση της σωματικής, νοητικής και συναισθηματικής ισορροπίας, τη βελτίωση της διάθεσης και την προσωπική ανάπτυξη.

Εναρμόνιση χώρου.

Εναρμονίζοντας σωστά τον χώρο μας οδηγούμαστε στο Ευ Ζην, έναν τρόπο ζωής όπου εμείς και η οικογένειά μας ζούμε ήρεμα και αρμονικά, χωρίς άγχος και ένταση αλλά με ευημερία, πλούτο, υγεία και ευτυχία. Έτσι βελτιώνουμε στο μέγιστο την ποιότητα και τις συνθήκες της ζωής μας, χαράζουμε την πορεία που πραγματικά επιθυμούμε να ακολουθήσουμε και επιτυγχάνουμε τους στόχους μας.

Ενεργειακή Εναρμόνιση Χώρου.

Η εξισορρόπηση και η ενεργειακή εναρμόνιση είναι η τέχνη εναρμόνισης του ενεργειακού καθαρισμού στον χώρο. Αρκεί να αντιληφθείς το σπίτι σαν σύμβολο της ψυχικής, πνευματικής, συναισθηματικής και σωματικής σου υγείας για να κατανοήσεις ότι η επαναφορά υψηλής ενεργειακής δονητικής συχνότητας (θετική ενέργεια) και ο καθαρισμός από χαμηλή ενεργειακή συχνότητα (αρνητική ενέργεια) είναι επιτακτική ανάγκη.

Ενδεικτικά θέματα από τα οποία μπορούμε να ωφεληθούμε και να βοηθηθούμε από την Γεωπαθολογία είναι να αποτρέψουμε κάθε είδος γεωπαθητικής επιβάρυνσης η οποία μπορεί να:

Ανάλογα με το χρονικό διάστημα της έκθεσης σε γεωπαθογόνες ακτίνες και με την ένταση τους, αργά ή γρήγορα εμφανίζονται συμπτώματα ασθενειών, οι ήδη υπάρχουσες ασθένειες ενισχύονται ή η θεραπεία καθυστερεί να δράσει. Η ευαισθησία στην γεωπαθητική επιβάρυνση εξαρτάται μεταξύ άλλων από τη σωματική, ψυχική και πνευματική κατάσταση του κάθε ατόμου. Αυτό σημαίνει ότι το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την εμφάνιση σωματικών συμπτωμάτων εξαιτίας της γεωπαθητικής επιβάρυνσης ποικίλη σε άτομα που έχουν εκτεθεί στις βλαβερές ακτίνες για το ίδιο χρονικό διάστημα και με την ίδια ένταση. Η γεωπαθητική επιβάρυνση προκαλεί μεταξύ άλλων μια μείωση της ηλεκτρικής ενέργειας του σώματος που έχει πολλές και διάφορες βλαβερές επιδράσεις στην υγεία.

Πρωτού η γεωπαθητική επιβάρυνση κάνει την εμφάνισή της με τη μορφή συγκεκριμένων ασθενειών, κάνει κατά κανόνα αισθητή την παρουσία της με γενικά συμπτώματα, όπως η κόπωση, αίσθημα αδυναμίας, οι πονοκέφαλοι, οι διαταραχές του ύπνου, Η νευρικότητα και η ευερεθιστότητα. Όταν μεγαλώνει. γεωπαθητική επιβάρυνση εξαιτίας της μακρόχρονης διάρκειας της έκθεσης σε βλαβερή ακτινοβολία, παρατηρούνται ιδιαίτερα διαταραχές στο κυκλοφοριακό και καρδιαγγειακό σύστημα, στο σύστημα των ενδοκρινών αδένων, στο νευρικό σύστημα, στα οστά και στο Ψυχικό τομέα. Ο τομέας που θα εκδηλωθεί επιβάρυνση διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Η επιβάρυνση γίνεται πάντα αισθητή στα πιο αδύναμα σημεία. το που βρίσκονται αυτά εξαρτάται μεταξύ άλλων και από την σωματική και ψυχική κατάσταση.

Ενδεικτικά θέματα από τα οποία μπορούμε να ωφεληθούμε και να βοηθηθούμε είναι:

Το ενεργειακό σύστημα δομείται από τα ενεργειακά κέντρα ή chakras, τα λεπτοφυή σώματα ή ενεργειακά σώματα και τα ενεργειακά κανάλια και συνδέεται άμεσα με το επίπεδο της υγείας του ατόμου, αλληλεπιδρώντας με το εξωτερικό περιβάλλον αλλά και τον εσωτερικό ψυχισμό του.
Καθώς τα πάντα στο Σύμπαν, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπινου σώματος, συνδέονται, συνυπάρχουν και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, αντιλαμβανόμαστε ότι κάθε ενεργειακή αλλαγή είτε προέρχεται από τον χώρο που μας περιβάλλει είτε προκαλείται από εμάς τους ίδιους, μας επηρεάζει είτε θετικά, είτε αρνητικά.
Συνειδησιακές καταστάσεις χαμηλών συχνοτήτων ενεργειακής δόνησης εκδηλώνονται με την μορφή άγχους, θυμού κ.α αλλά δημιουργώντας δονητικές καταστάσεις υψηλών συχνοτήτων όπως όταν διαλογιζόμαστε ή είμαστε σε ισορροπία, νιώθουμε χαρά, αγάπη και γαλήνη.
Ο συντονισμός με υψηλές δονήσεις ενισχύουν την θετική ενέργεια ενώ με χαμηλές, την αρνητική. Tυχόν δυσαρμονική ή ανεπαρκή λειτουργία ή και μπλοκαρίσματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με ενδυνάμωση, καθαρισμό και εναρμόνιση για να υπάρχει σωματική νοητική συναισθηματική και πνευματική υγεία, αρμονία και ευημερία.

Να εκφράσουμε με επιδεξιότητα ιδέες, πληροφορίες και συναισθήματα, να κινηθούμε πέρα απ’ τα φυσικά όρια. Να ελευθερωθούμε.

Να δημιουργήσεις, μετασχηματίσεις, κατασκευάσεις χρηστικά αντικείμενα, να λύσεις προβλήματα, να αντιληφθείς καταστάσεις ή να σκεφτείς. Αποτελεί και άριστο μέσο νοητικής ανάπτυξης και μάθησης.

Εφαρμογή*

Η εφαρμογή των μεθόδων, εργαλείων, τεχνικών και δεξιοτήτων πραγματοποιείτε σε ατομικές, ενεργειακές συνεδρίες, κύκλους προγραμμάτων, σεμιναρίων, βιωματικών εργαστηρίων και εκπαιδεύσεων και σχεδιάζεται πολύ προσεχτικά με βάση την μοναδικότητά σου.

Η πρώτη μας συνάντηση είναι συνάντηση γνωριμίας κατά την οποία πραγματοποιείτε επεξήγηση και ανάλυση των τρόπων προσέγγισης υλοποίησης, εφαρμογής και επίτευξης. Αναπτύσσονται τα βασικά στοιχεία που θα χαρακτηρίσουν την συνεργασία μας, όπως θέματα εμπιστευτικότητας, εχεμύθειας, όροι, προϋποθέσεις, κόστη, Γίνεται παρουσίαση του χώρου και του τρόπου λειτουργίας του. Και ολοκληρώνουμε με ερωτήσεις και σκέψεις δικές σου.

Έχοντας συζητήσει αναλυτικά και διευκρινίσει κάθε απορία και σκέψη, συμφωνούμε και κλείνουμε την επόμενη μας συνάντηση.

Εμείς σας διαθέτουμε την πρόθεση, την γνώση, την εμπειρία, την διάθεση, τον τρόπο, την θέληση και την Συνειδητότητα. Και με την στήριξη και συμπαράστασή μας στεκόμαστε συνοδοιπόροι στο ταξίδι που θα επιλέξεις να πραγματοποιήσεις.

Υπηρεσίες*

Παρακάτω αναφέρονται επιγραμματικά οι κύριες παρεχόμενες υπηρεσίες. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση συνδυαστικών υπηρεσιών προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες σας γίνεται μόνο κατόπιν συνάντησης.

 • Ταξίδι Φαντασίας
 •  Ηχοδιαλογισμός – Ηχοχαλάρωση
 • Ηχομασάζ κατά peter hess
 • Ηχομασάζ προσώπου (sound face rejuvance)
 • Solfeggio Frequencies Binaural Beats – Drumming
 • Mindfulness – Ενσυνειδητότητα
 • Mantras και Φωνήεντα
 • Καθαρισμός & Εναρμόνιση φωνής
 • Αυθεντική Φωνή
 • Ηχοκαθαρισμός & Εναρμόνιση Ενεργειακού Συστήματος
 • Θετική Ψυχολογία
 • Ολιστική Συμβουλευτική
 • Coaching – Mentoring
 • Συναισθηματική Νοημοσύνη
 • Επικοινωνιακές Δεξιότητες
 • Εναρμόνιση και καθαρισμός χώρου
 • Γεωπαθολογία
 • Ψυχολογία χρωμάτων – Χρωματοθεραπεία
 • Εταιρικά Προγράμματα Ενδυνάμωσης και Απόδοσης
 • Reiki

Δημοφιλής

Μερικές από τις δημοφιλής υπηρεσίες μας.

Ταξίδια φαντασίας

Τα ταξίδια φαντασίας συνδυάζουν τη δύναμη των ήχων, της φωνής, του λόγου, της διήγησης και των εικόνων.

Το θέμα της ιστορίας μέσω της φαντασίας μας και του οραματισμού κινείται στο ασυνείδητο όπου και παύουν να υπάρχουν τα σύνορα μεταξύ συνειδητού και υποσυνείδητου επηρεάζοντας και διευρύνοντας θετικά την συνείδηση μας, επιτρέποντάς μας να εισέλθουμε σε μία ποιο ουσιαστική επαφή με τον εαυτό μας, σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας, χαλάρωσης και αυτοθεραπείας. Προάγοντας ένα καινούργιο τρόπο σκέψης, αντίληψης, κατανόησης, δημιουργικότητας, ανάπτυξης, αποτελεσματικότητας και διαίσθησης.

Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών φαντασίας βυθιζόμαστε στον δικό μας πνευματικό ονειρόκοσμο και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις τις οποίες πολλές φορές αποφεύγουμε συνειδητά, όπως ο φόβος, η αδυναμία, η ατολμία και πολλά άλλα. Οι σωματικοί περιορισμοί και και τα προσωπικά μας όρια αιρούνται καθώς οι ευχάριστες εσωτερικές εικόνες μας δυναμώνουν σε όλα τα επίπεδα.

Τα ταξίδια φαντασίας όμως δεν περιορίζονται μόνο στις εικόνες αλλά σε κάθε μορφή αντίληψης μέσω των αισθήσεων, δηλαδή αυτών της ακοής, της αφής, της όσφρησης, της γεύσης.

Στα ταξίδια φαντασίας ο εγκέφαλος δεν κάνει διάκριση μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις, ιστορίες και εκδοχές για κάθε άτομο και για κάθε ηλικία, προσαρμοσμένες όπου και όπως χρειάζεται με βάση την εκάστοτε ανάγκη.

Η συνεδρία είναι ατομική ή ομαδική. Η διάρκεια της ατομικής συνεδρίας  διαρκεί περίπου 30 με 60λεπτά και η και διάρκεια της ομαδικής 60 με 240λεπτά αναλογα την περίπτωση.

Ηχομασάζ

Το ηχομασάζ κατά Peter Hess® είναι μια ολιστική τεχνική υψηλής χαλάρωσης και ενεργοποίησης της αυτοθεραπείας η οποία επιδρά σε σωματικό, νοητικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο.

Εφαρμογή

Η τεχνική πραγματοποιείται κατά κύριο λόγο με τη χρήση ηχογαβάθων και γκονγκ. Η τοποθέτηση τους γίνεται σε συγκεκριμένες θέσεις πάνω ή περιφερειακά από το σώμα του δέκτη και πραγματοποιούνται προσαρμοσμένες κρούσεις που έχουν ως αποτέλεσμα τον ολιστικό συντονισμό του δέκτη με ένα ευρύ φάσμα εκπομπής διαφορετικών ηχητικών δονητικών συχνοτήτων. Οι ήχοι δρουν χαλαρωτικά και μπορούν να υποστηρίξουν και να συμβάλλουν στη φυσική τάση του οργανισμού να επανέλθει σε σωματική, συναισθηματική και νοητική αρμονία και υγεία.

Επίδραση και Οφέλη

Οι σημαντικότερες ευεργετικές επιδράσεις και τα οφέλη του ηχομασάζ κατά Peter Hess® είναι:

Επίτευξη βαθιάς χαλάρωσης. Ενεργοποίηση της αυτοθεραπείας. Αναζωογόνηση του οργανισμού. Εναρμόνηση των ενεργειακών κέντρων (chakras) σε σωματικό και λεπτοφυές επίπεδο, καθώς και της αύρας. Σωματική, νοητική και συναισθηματική εναρμόνιση. Μείωση και απελευθέρωση μυϊκών και συναισθηματικών εντάσεων, άγχους, αγωνίας. Ο νους ηρεμεί και επανέρχεται εσωτερική αρμονία. Θετική επίδραση

στην αυτοπεποίθηση, τη δημιουργικότητα, την αποδοτικότητα, την ενεργητικότητα, την αυτοσυγκέντρωση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό. Δονητική εναρμόνιση όλων των κύτταρων του σώματος με στόχο να επανέλθουν στην αρχική τους υγιή κατάσταση. Τονώνει τη ροή της πεπτικής διαδικασίας. Βελτίωση της λειτουργίας των οργάνων και συστημάτων του σώματος και εναρμόνιση μεταξύ τους. Θετική επίδραση και ισορροπία στο ανοσοποιητικό. Βοηθά και ανακουφίζει από τα συμπτώματα δυσμηνόρροιας, αρθριτικών και ρευματικών πόνων, πονοκεφάλους, πόνους πλάτης, αυχένα, μυϊκούς πόνους, πόνους της μέσης, ισχιαλγία των αρθρώσεων. Επιταχύνει την επούλωση των ιστών (κατάγματα, κοψίματα κ.α.) Εξισορρόπηση του νευρικού και του ορμονικού συστήματος. Βοηθά σε ασθένειες του νευρικού συστήματος όπως υπερένταση, άτομα με σκλήρυνση κατά πλάκας, άτομα που έχουν υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο. Βοηθά κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ξεκινώντας από τον 7ο μήνα. Στη λειτουργία των ωοθηκών, για γυναίκες που θέλουν να μείνουν έγκυος. Πέτρες νεφρών, χολής. Στη καρδιακή αρρυθμία. Σε προβλήματα αϋπνίας. Εναρμονίζουν την αναπνοή. Βοηθάει τα βρέφη, τα μωρά, τα παιδιά να διαχειριστούν διάφορα συναισθήματά τους (θυμό, ζήλια κ.α.)

Πληροφορίες

Η συνεδρία είναι ατομική, διαρκεί περίπου 60’ λεπτά και πραγματοποιείτε πάνω από τα ρούχα του δέκτη. Η μόνη επαφή με το σώμα γίνεται με τις ηχογαβάθες. Η συνεδρία μπορεί να πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα ή σε συνδιασμό με άλλες μεθόδους και προγράμματα για πολλαπλά οφέλη. Η εμπειρία είναι μαγευτική και αναζωογονητική.

Δεν ενδείκνυται σε άτομα που έχουν βηματοδότη, σε εγκύους κάτω των επτά μηνών και σε άτομα που πάσχουν από ψυχικά νοσήματα και βρίσκονται σε φαρμακευτική αγωγή.

Ηχομασάζ Προσώπου

Το ηχομασάζ προσώπου είναι μία ολιστική μέθοδος που προσφέρει μια ολοκληρωμένη φροντίδα προσώπου με οφέλη όπως αναζωογόνηση, τόνωση, ενδυνάμωση, εξισορρόπηση και σύσφιξη του προσώπου, σωματική χαλάρωση, καθώς και εναρμόνιση και εξισορρόπηση των ενεργειακών κέντρων του προσώπου (λαιμού, μετώπου και της κορυφής του κεφαλιού). Επίσης βοηθά στην ενεργοποίηση της αυτοθεραπείας και παράλληλα επιδρά ολιστικά σε σωματικό, νοητικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο προσφέροντάς μας ευεξία και αρμονία.

Εφαρμογή

Η τεχνική πραγματοποιείται κατά κύριο λόγο με τη χρήση ηχογαβάθων. Η τοποθέτηση τους γίνεται σε συγκεκριμένες θέσεις από πάνω, γύρω ή περιφερειακά από το πρόσωπο του δέκτη και πραγματοποιούνται προσαρμοσμένες κρούσεις που έχουν ως αποτέλεσμα τον ολιστικό συντονισμό του δέκτη με ένα ευρύ φάσμα εκπομπής διαφορετικών ηχητικών δονητικών συχνοτήτων.

Οι ήχοι δρουν χαλαρωτικά και μπορούν να υποστηρίξουν και να συμβάλουν στη φυσική τάση του οργανισμού να επανέλθει σε σωματική, συναισθηματική και νοητική αρμονία και υγεία.

Παράλληλα κατά την διάρκεια της συνεδρίας γίνεται επιμέρους χρήση αιθέριων ελαίων και κρυστάλλων που υποβοηθούν, συνοδεύουν και αυξάνουν τα οφέλη με τις ευεργετικές ιδιότητες που κατέχουν προσφέροντας ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

 

Επίδραση και Οφέλη

Οι σημαντικότερες ευεργετικές επιδράσεις και τα οφέλη που έχουν αναφερθεί είναι:

Βοηθά στην τόνωση, ενδυνάμωση, αναζωογόνηση και σύσφιξη του προσώπου. Παράλληλα βοηθάει στην εξισορρόπηση του ορμονικού συστήματος, στη χαλάρωση του νευρικού συστήματος, στη αποβολή της έντασης, στη σωματική χαλάρωση και την ηρεμία του νου.

Τέλος εναρμονίζει και εξισορροπεί τα ενεργειακά κέντρα του προσώπου (κέντρο του λαιμού, κέντρο του μετώπου, κέντρο της κορυφής) τα οποία είναι υπεύθυνα για:

Το κέντρο του λαιμού ελέγχει την έκφραση, την επικοινωνία, την έμπνευση. Συνδέεται με τον θυρεοειδή και παραθυρεοειδή αδένα, τον λαιμό, τα αυτιά και υποστηρίζει το σκελετικό σύστημα. Χρησιμεύει σαν γέφυρα ανάμεσα στις σκέψεις και τα συναισθήματα, τις παρορμήσεις, τις αντιδράσεις, εκφράζοντας όλα όσα είναι ζωντανά μέσα μας όπως το γέλιο, το κλάμα, τα συναισθήματα αγάπης και ευτυχίας, το άγχος, την επιθετικότητα, τις προθέσεις και τις επιθυμίες, τις ιδέες, την γνώση και τις αντιλήψεις μας καθώς είναι ο διαβιβαστής σε όλα τα επίπεδα του “είναι” μας.

Το κέντρο του μετώπου ελέγχει την συνειδητή μας αντίληψη, την ικανότητα μας να διακρίνουμε, την μνήμη και την θέληση. Συνδέεται με την υπόφυση, τον εγκέφαλο και τα μάτια και υποστηρίζει το νευρικό και ενδοκρινικό σύστημα. Είναι η έδρα της Διαίσθησης και της Συνειδητότητας.

Το κέντρο της Κορυφής είναι η έδρα της ανθρώπινης τελειότητας, ελέγχει την προσωπικότητα, την σκέψη και την αυτόκατανόηση. Συνδέεται με την επίφυση, την παρεγκεφαλίδα, τον νωτιαίο μυελό και τα εγκεφαλικά κύτταρα και σχετίζεται με το νευρικό σύστημα και με τα όργανα.

Πληροφορίες

Η συνεδρία είναι ατομική, διαρκεί περίπου 45 με 60 λεπτά και πραγματοποιείτε πάνω από τα ρούχα του δέκτη. Για καλύτερα αποτελέσματα ενδείκνυται να έχουν προηγηθεί συνεδρίες ηχομασάζ και ενεργειακού ηχοκαθαρισμού. Η πρώτη συνεδρία έχει διάρκεια 90 λεπτά. Δεν ενδείκνυται σε άτομα που έχουν βηματοδότη και σε άτομα που πάσχουν από ψυχικά νοσήματα και βρίσκονται σε φαρμακευτική αγωγή.

Mindfulness – Ενσυνειδητότητα

Οι τεχνικές της ενσυνειδητότητας υπάρχουν γύρω μας εδώ και χιλιάδες χρόνια. Έχουν χρησιμοποιηθεί από Ινδουιστές, Βουδιστές, Μουσουλμάνους, Χριστιανούς· στην Ινδία, την Ασία, την Ευρώπη την Αμερική· στην αρχαιότητα, στον Μεσαίωνα αλλά και στη σύγχρονη εποχή.

Η ενσυνειδητότητα είναι μια πολύ απλή έννοια η οποία σημαίνει το να εστιάζεις την προσοχή σου, να είσαι συνειδητός, να έχεις επίγνωση, ηθελημένα, στη παρούσα στιγμή χωρίς να είσαι επικριτικός.

Συχνά είμαστε χαμένοι στο παρελθόν ή το μέλλον μας και οι αποφάσεις και οι προκαταλήψεις έχουν όλες τις ρίζες τους σε αναμνήσεις μας από το παρελθόν. Για να αποκτήσετε μια πραγματικά νέα προοπτική, πρέπει να απελευθερώσετε το μυαλό σας από το παρελθόν. Αυτό, φυσικά, επιτρέπει νέες ιδέες να συμβούν. Σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα με έναν τρόπο που δεν έχετε δει ποτέ πριν, κάτι που είναι η ουσία της πραγματικής μάθησης.

Έτσι, μιλάμε για την ανάπτυξη μιας ποιότητας επίγνωσης που σας επιτρέπει να είστε πραγματικά ενήμεροι για τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, να είστε περισσότερο ενήμεροι για το σώμα σας, το περιβάλλον σας και τη βελτίωση του μεγέθους της προσοχής σας, ώστε να μπορείτε να αντιλαμβάνεστε τα πράγματα απαλλαγμένοι από τα βάρη του παρελθόντος ή τις ανησυχίες για το μέλλον.

Όταν εξασκούμε το mindfulness, ασκούμαστε στο να “συνυπάρχουμε” με οτιδήποτε συμβαίνει στο εδώ και στο τώρα, χωρίς να προσπαθούμε να το αλλάξουμε ή να το αποφύγουμε. Δίνουμε προσοχή στο πώς είναι τα πράγματα στην πραγματικότητα και όχι πώς θα θέλαμε να είναι. Αντί να αποφεύγουμε τα δύσκολα συναισθήματα, εξασκούμαστε στο να βελτιώσουμε την ικανότητά μας να τα κατανοούμε και να τα αποδεχόμαστε.

Η πρακτική στο mindfulness μας βοηθάει να αποδεχόμαστε όλες τις εμπειρίες και τα συναισθήματά μας, όχι μόνον τα ευχάριστα. Μας βοηθάει να αποδεχόμαστε τα πράγματα όπως είναι.

Αρχίζουμε και νιώθουμε άνετα με την πραγματικότητα και τις αλλαγές. Μαθαίνουμε να μην ελέγχουμε τα πάντα (ή να αγωνιζόμαστε να τα ελέγξουμε). Μαθαίνουμε να χαλαρώνουμε και να ζούμε στο “εδώ και στο τώρα”.

Οφέλη

Η ανάπτυξη του mindfulness, χρησιμοποιείται πλέον συστηματικά στην ιατρική και την ψυχική υγεία, καθώς επίσης και σε χώρους εργασίας, σχολείων, αθλητισμού κλπ. Ενδεικτικά, μερικά από τα οφέλη της ενσυνειδητότητας:

Μεγαλύτερη ικανότητα διαχείρισης των δύσκολων καταστάσεων της ζωής. Ανοίγει το δρόμο για τη δυνατότητα βίωσης νέων επιλογών, συνειδητών και λειτουργικών για την ενσυνείδητη προσωπική ευημερία και ευτυχία. Μπορεί να βοηθήσει και να ελαττώσει σημαντικά και σε βάθος χρόνου, το στρες, τη κατάθλιψη και το άγχος, τις κρίσεις πανικού, αρνητικά συναισθήματα, τους πονοκεφάλους, τον χρόνιο πόνο, τις διαταραχές ύπνου, την ψυχολογική και συναισθηματική πίεση. Ενισχύει και βελτιώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Βελτιώνει το άσθμα. Μειώνει την αρτηριακή πίεση. Αυξάνει την απόδοση. Αυξάνει την τελομεράση. Βελτιώνει τη συγκέντρωση και την διαύγεια. Μειώνει την επαναλαμβανόμενη σκέψη. Βελτιώνει τις κοινωνικές σχέσεις. Βοηθάει στη αυτορρύθμιση της προσοχής, στη συγκέντρωση, στη διαύγεια και στην ανταπόκριση αντί για την αντίδραση. Προσφέρει αυτογνωσία. Δημιουργεί μια αίσθηση εσωτερικής γαλήνης και ηρεμίας. Βελτιώνει την ικανότητα διαχείρισης των δύσκολων καταστάσεων της ζωής. Προσφέρει μεγαλύτερη δύναμη για τη διαχείριση των συγκρούσεων και των προβλημάτων. Αυξάνει την ατομική και πνευματική επίγνωση. Δίνει ένα αίσθημα ολοκλήρωσης στην καθημερινή ζωή. Προσφέρει μεγαλύτερη γνώση της λειτουργίας του νου, του τρόπου ερμηνείας και πρόβλεψης. Μειώνει την επιθυμία για κατανάλωση αλκοόλ, καπνίσματος και άλλων ουσιών. Δημιουργεί μια αίσθηση εσωτερικής γαλήνης και ηρεμίας.

Πληροφορίες

Είναι μια δεξιότητα που όπως όλες οι άλλες γίνετε καλύτερη με την άσκηση, την πρακτική και την επανάληψη. Όλα τα προγράμματα, συνδυάζουν γνωσιακή και βιωματική μάθηση και συμπληρώνονται από ηχητικό και έντυπο υλικό και πρόγραμμα ατομικής πρακτικής. Το mindfulness δεν έρχεται σε αντίθεση με καμία θρησκευτική πεποίθηση ή παράδοση.

Εχοντας επίγνωση των σκέψεων, των συναισθημάτων και των αισθήσεων μας στο παρόν, έχουμε στην διάθεσή μας περισσότερες επιλογές για να διαχειριστούμε αποτελεσματικότερα και δημιουργικότερα τις καταστάσεις στην ζωή μας. Ζήστε μια πιο υγιή, πιο ισορροπημένη και ικανοποιητική ζωή με υγειά και ευημερία.

Ηχοδιαλογισμός

Με την ευρεία έννοια ο διαλογισμός είναι μία άσκηση αντίληψης κατά την οποία αδειάζουμε το νου μας και αυξάνουμε τη συνειδητότητα μας. Επι το πλήστον εκτελείτε σε καθιστή στάση με το σώμα στητό, και παρέχει μια αρμονική σχέση τάσης και χαλάρωσης.

Οι ήχοι μας βοηθούν από την μια στο να ηρεμούμε τη ροή των σκέψεων μας πιο εύκολα για να μπούμε σε αυτή την κατάσταση αντίληψης και συνειδητότητας και από την άλλη δρουν καθοριστικά και ολιστικά τόσο σε σωματικό όσο και σε συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επεδο, επιδρώντας και στο ενεργειακό μας σώμα προσκομίζοντας τα πολλαπλά οφέλη που παρέχει ο διαλογισμός και οι ήχοι.

Πληροφορίες

Η συνεδρία είναι ατομική ή ομαδική. Η διάρκεια της ατομικής συνεδρίας  διαρκεί περίπου 20 με 40 λεπτά και η και διάρκεια της ομαδικής 30 με 120 λεπτά αναλογα την περίπτωση.

Η συνεδρία μπορεί να πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα ή σε συνδιασμό με άλλες μεθόδους και προγράμματα για πολλαπλά οφέλη.

Δεν ενδείκνυται σε άτομα που έχουν βηματοδότη, σε εγκύους κάτω των επτά μηνών και σε άτομα που πάσχουν από ψυχικά νοσήματα και βρίσκονται σε φαρμακευτική αγωγή.

Το ελεύθερο ταξίδι ήχου διαφέρει από τον διαλογισμό. Δεν χρειάζεται κανενός είδους συγκέντρωση παρά μόνο χαλάρωση, καθώς σκοπός και στόχος του ταξιδιού είναι καθαρά η ηρεμία, και η διαχείριση του στρες και του άγχους.

Το ελεύθερο ταξίδι ήχου πραγματοποιείτε επί το πλείστον σε ξαπλωτή θέση βιώνοντας και ενισχύοντας στο μέγιστο τη χαλάρωση, αφήνοντας τη μαγεία του ήχου να μας αγαλιάσει, προσφέροντας μας τις επιδράσεις και τα οφέλη του. Η συνεδρία είναι ατομική ή ομαδική. Η διάρκεια της ατομικής συνεδρίας  διαρκεί περίπου 20 με 60 λεπτά και η και διάρκεια της ομαδικής 30 με 120 λεπτά αναλογα την περίπτωση.

Εναρμόνιση Χώρου

Η αλληλεπίδραση μας με το χώρο όπου ζούμε και μας περιβάλλει παίζει καθοριστικό ρόλο στην ποιότητα της ζωής μας, στη σχέση μας με τον εαυτό μας και τους άλλους σε ερωτικό, φιλικό, οικογενειακό, επαγγελματικό επίπεδο κ.α.

Στο σπίτι μας περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας και είναι ο χώρος στον οποίο πραγματικά ζούμε, αναπνέουμε, ονειρευόμαστε, κουβεντιάζουμε, χαλαρώνουμε, διασκεδάζουμε, αγαπάμε, μεγαλώνουμε, νιώθουμε ασφάλεια, δημιουργούμε οικογένεια, κάνουμε έρωτα… Υπάρχουν όμως και στιγμές που βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα και αρνητικές καταστάσεις της ζωής μας.

Σε ένα περιβάλλον όπου λείπει η ισορροπία, δημιουργούνται αρνητικές επιδράσεις με αντίκτυπο στην ψυχική, νοητική, σωματική και πνευματική μας υγεία, την ανάπτυξη και την συμπεριφορά μας.

Εναρμονίζοντας σωστά τον χώρο μας οδηγούμαστε στο Ευ Ζην, έναν τρόπο ζωής όπου εμείς και η οικογένειά μας ζούμε ήρεμα και αρμονικά, χωρίς άγχος και ένταση αλλά με ευημερία, πλούτο, υγεία και ευτυχία. Έτσι βελτιώνουμε στο μέγιστο την ποιότητα και τις συνθήκες της ζωής μας, χαράζουμε την πορεία που πραγματικά επιθυμούμε να ακολουθήσουμε και επιτυγχάνουμε τους στόχους μας.

Πληροφορίες

ζήτησε τη γνωμάτευση μας για την οικία ή τον επαγγελματικό σου χώρο και ζήσε μια πιο ισορροπημένη και ικανοποιητική ζωή με υγειά και ευημερία.

Ενεργειακός καθαρισμός Χώρου.

Όταν υπάρξει στον χώρο μας ένταση, διαφωνίες, θυμός, συζητήσεις για αρνητικά θέματα, επισκέπτες με αρνητική ενέργεια κ.α. τότε αλλάζει η συχνότητα της ενέργειας του χώρου. Δημιουργείται ενέργεια χαμηλής συχνότητας και δόνησης (αρνητική ενέργεια), στασιμότητα, μπλοκαρίσματα τα οποία διαταράσσουν την ενεργειακή αρμονία του σπιτιού μας και επηρεάζουν καθοριστικά τα μέλη της οικογένειας που ζουν στον χώρο.

Η εξισορρόπηση και η ενεργειακή εναρμόνιση είναι η τέχνη εναρμόνισης του ενεργειακού καθαρισμού στον χώρο. Αρκεί να αντιληφθείς το σπίτι σαν σύμβολο της ψυχικής, πνευματικής, συναισθηματικής και σωματικής σου υγείας για να κατανοήσεις ότι η επαναφορά υψηλής ενεργειακής

δονητικής συχνότητας (θετική ενέργεια) και ο καθαρισμός από χαμηλή ενεργειακή συχνότητα (αρνητική ενέργεια) είναι επιτακτική ανάγκη.

Πληροφορίες

ζήτησε τη γνωμάτευση μας για την οικία ή τον επαγγελματικό σου χώρο και ζήσε μια πιο ισορροπημένη και ικανοποιητική ζωή με υγειά και ευημερία.

Γεωπαθολογία

Γεωπαθολογία είναι η επιστήμη που μελετά τις διάφορες μορφές της γήινης, ατμοσφαιρικής, κοσμικής και ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και των επιδράσεών τους στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Αν και άγνωστη στο ευρύ κοινό είναι μία επιστήμη με ηλικία πολλών χιλιάδων ετών που χρησιμοποιούνταν στην Αρχαία Ελλάδα, την Κίνα, την Αίγυπτο και αλλού για την επιλογή του κατάλληλου τόπου στην ανέγερση κυρίως ναών αλλά και πόλεων. Στη σύγχρονη εποχή διευρύνει την έρευνά της και στο επίπεδο των βλαβερών ακτινοβολιών που εκπέμπονται από τεχνολογικά μέσα όπως υπολογιστές κινητά τηλέφωνα κ.α.

Στην πράξη οι βλαβερές γήινες ακτίνες (γεωπάθειες) που δημιουργούνται από διάφορα φυσικά φαινόμενα στο εσωτερικό της γης σε συνδυασμό με το γήινο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες στον άνθρωπο, καθώς και να ενισχύσουν ήδη υπάρχουσες ασθένειες ή να καθυστερήσουν την θεραπεία τους. Ασθένιες στο κυκλοφοριακό, καρδιαγγειακό, νευρικό σύστημα, στο σύστημα των ενδοκρινών αδένων, στα οστά και στο ψυχικό τομέα. Το φαινόμενο καλείται Γεωπαθητικό στρες, ή Γεωπαθητική ένταση ή Γεωπαθητικές επιβαρύνσεις.

Οι γεωπαθολόγοι ασχολούνται με την ανίχνευση και την εξουδετέρωση της βλαβερής για την υγεία ακτινοβολίας που απαντάται ανά τον πλανήτη και σχεδόν σε κάθε οικία (άλλου περισότερο και αλλού λιγότερο).

Το ενεργειακό πεδίο του ανθρώπου αλληλεπιδρά με το ενεργειακό πεδίο του περιβάλλοντος του κάθε στιγμή, γεγονός που επισημαίνει την αναγκαιότητα εξουδετέρωσης της επιβλαβούς ακτινοβολίας και την σπουδαιότητα της Γεωπαθολογίας.

Πληροφορίες

ζήτησε τη γνωμάτευση μας για την οικία ή τον επαγγελματικό σου χώρο και ζήσε μια πιο ισορροπημένη και ικανοποιητική ζωή με υγειά και ευημερία.

Εταιρικά Προγράμματα Ενδυνάμωσης και Απόδοσης

Σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε προγράμματα ενεργειακής και ολιστικής ενδυνάμωσης και ανάπτυξης για το ανθρώπινο δυναμικό Οργανισμών, Εταιριών, Επιχειρήσεων και Κοινωνικών Φορέων, με πολλαπλά οφέλη.

Με τα πρωτοποριακά μας προγράμματα και με επίκεντρο τον άνθρωπο, σας βοηθάμε καθοριστικά να μεριμνήσετε για την ψυχική υγεία των εργαζομένων σας συμβάλλοντας στη δυναμική ανάπτυξη και εξέλιξή τους, όσο και σε αυτή της εταιρίας ή της επιχείρησής σας.

Μεταξύ άλλων τα προγράμματά μας προσφέρουν:

 • Ενδυνάμωση και βελτίωση της ψυχικής, νοητικής και σωματικής υγείας, φέρνοντας ευεξία και ευημερία.
 • Μείωση εργασιακού άγχους και έντασης.
 • Αύξηση της συμμετοχικότητας, της ενεργητικότητας, της δημιουργικότητας, της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας.
 • Βελτίωση της ενεργητικής ακοής και επικοινωνίας μεταξύ των εργαζομένων, των τμημάτων και των ιεραρχικών επιπέδων, τόσο στο εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό περιβάλλον της επιχείρησης.
 • Βελτίωση της ικανότητας της ενσυναίσθησης και του δείκτη συναισθηματικής νοημοσύνης, αυξάνοντας την ικανότητα διαχείρισης συναισθημάτων με νοητική διαύγεια και περισσότερη ηρεμία.
 • Ενδυνάμωση της αποτελεσματικής διαχείρισης του χρόνου, στη βελτίωση της συγκέντρωσης, της αφοσίωσης και της δέσμευσης.
 • Ενίσχυση της αισιοδοξίας, της αποτελεσματικής στοχοθέτησης και της προδιάθεσης της μακρόχρονης παραμονής στη θέση εργασίας.
 • Αποτελεσματική ανταπόκριση στις αυξημένες απαιτήσεις, την εκτέλεση πολλών ενεργειών και την τυχόν πολυπλοκότητα και ασάφεια του εργασιακού περιβάλλοντος καθώς και στην αφομοίωση νέων θετικών μοτίβων εργασιακής συμπεριφοράς.
 • Ενδυνάμωση της ομάδας και της συνεκτικότητας και ανάπτυξη δεξιοτήτων διαχείρισης συγκρούσεων με αποτέλεσμα τον περιορισμό εντάσεων και την αύξηση της ευελιξίας και της ανθεκτικότητας.
 • Ενδυνάμωση στη συνταύτιση των προσωπικών και επαγγελματικών στόχων των εργαζομένων, με τους στόχους της επιχείρησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία αναλυτική ενημέρωση.

* Οι εναλλακτικές θεραπείες και τα προγράμματα δρουν ολιστικά και σε καμία περίπτωση δεν κάνουν διάγνωση, ούτε αντικαθιστούν ή υποκαθιστούν την Κλασική Ιατρική ή οποιαδήποτε φαρμακευτική ή εναλλακτική αγωγή. Πάντα να ενημερώνετε τον θεράποντα επαγγελματία υγείας ή το θεραπευτή σας πριν αρχίσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα ή υπηρεσία. Αν βρίσκεστε σε φαρμακευτική αγωγή για σοβαρές παθήσεις ή προβλήματα ψυχικής υγείας, η εφαρμογή ορισμένων τεχνικών χαλάρωσης και προγραμμάτων, γίνεται μετά από συνεννόηση με τον θεράποντα Επαγγελματία Υγείας και ίσως να μην ενδείκνυνται σε άτομα που έχουν βηματοδότη, σε εγκύους κάτω των επτά μηνών και σε άτομα που πάσχουν από ψυχικά νοσήματα και βρίσκονται σε φαρμακευτική αγωγή.
 Aναφέρονται μερικές μόνο από τις οι αυτόνομες και αυτοτελής παρεχόμενες υπηρεσίες. Για προσέγγιση και υλοποίηση συνδυαστικών υπηρεσιών προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
Ζητήστε μας όλες τις πρόσφορες. Έκπτωση 20 % στην ολική πληρωμή των ατομικών κύκλων προγραμμάτων ή συνεδριών με έως 6 δόσεις. Όλες οι ομαδικές προπληρώνονται πριν την έναρξη.
Η χρονική διάρκεια που αναγράφεται είναι ενδεικτική και περιλαμβάνει το σύνολο της προσφερόμενης υπηρεσίας (προετοιμασία και εκτέλεση) και μπορεί να αλλάξει. Προσαρμόζετε δε με βάση τις εκάστοτε ανάγκες προς όφελος του δέκτη η της ομάδας.