ημέρα των ερωτευμένων

Ταξίδι Φαντασίας

με θέμα: αρμονία, συνύπαρξη, αγάπη

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, Ώρα: 19:00, Τιμή 49€ (ζευγάρι)

Πρόσφερε στον εαυτό σου και στη/στο σύντροφο σου κάτι υπέροχο και μοναδικό. 

Επιτρέψτε στη δύναμη του ήχου, της φωνής, της διήγησης, του οραματισμού και των αισθήσεων να σας συνοδέψουν και να σας ταξιδέψουν σε ένα ονειρικό κόσμο διευρύνοντας την συνείδηση σας. Συμβιώσετε ένα μαγευτικό, ξεχωριστό ταξίδι ένωσης, ενσυναίσθησης, κατανόησης, φροντίδας, επικοινωνίας, εκτίμησης, αρμονικής συνύπαρξης και Αγάπης.

Τα ταξίδια φαντασίας συνδυάζουν τη δύναμη των ήχων, της φωνής, του λόγου, της διήγησης και των εικόνων.

Με την βοήθεια του ήχου το θέμα της ιστορίας κινείται στο ασυνείδητο μέσω της φαντασίας και του οραματισμού. Παύουν να υπάρχουν τα σύνορα μεταξύ συνειδητού και υποσυνείδητου επηρεάζοντας και διευρύνοντας θετικά την συνείδηση μας, επιτρέποντάς μας να εισέλθουμε σε μία πιο ουσιαστική επαφή με τον εαυτό μας μέσα από ένα ταξίδι αυτογνωσίας, χαλάρωσης και αυτοθεραπείας.

Προάγεται ένας καινούργιος τρόπο σκέψης, αντίληψης, κατανόησης, δημιουργικότητας, ανάπτυξης, αποτελεσματικότητας και διαίσθησης.

Στα ταξίδια φαντασίας ο εγκέφαλος δεν κάνει διάκριση μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Τα ταξίδια φαντασίας όμως δεν περιορίζονται μόνο στις εικόνες αλλά σε κάθε μορφή αντίληψης μέσω των αισθήσεων, δηλαδή της ακοής, της αφής, της όσφρησης, της γεύσης. Οι σωματικοί περιορισμοί και τα προσωπικά μας όρια αιρώνται καθώς οι ευχάριστες εσωτερικές εικόνες μας δυναμώνουν σε όλα τα επίπεδα.

Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 6939449399

Κράτηση
*Σε όλες τις αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%
Δεν ενδείκνυνται σε άτομα που έχουν βηματοδότη, σε εγκύους κάτω των επτά μηνών και σε άτομα που πάσχουν από ψυχικά νοσήματα και βρίσκονται σε φαρμακευτική αγωγή.
Η χρονική διάρκεια που αναγράφεται είναι ενδεικτική και περιλαμβάνει το σύνολο της προσφερόμενης υπηρεσίας (προετοιμασία και εκτέλεση) και μπορεί να αλλάξει. Προσαρμόζετε δε με βάση τις εκάστοτε ανάγκες προς όφελος του δέκτη η της ομάδας.