ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 

Ατομικό πρόγραμμα ολιστικής ενδυνάμωσης, θωράκισης και προστασίας

mohammed-alherz-J-bULTMS5uc-unsplash

Πολύπλευρο βιωματικό πρόγραμμα ολιστικής ενδυνάμωσης, θωράκισης και προστασίας.
Υγεία και Ευεξία σε βάθος, σε σωματικό, νοητικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Η προσέγγιση και υλοποίηση πραγματοποιούνται συνδυαστικά και βασίζονται στην χρήση πολλαπλών μεθόδων, εργαλείων και τεχνικών. Η δε επιλογή και ο συνδυασμός αυτών καθορίζονται και θεμελιώνονται με βάση τις προσωπικές σου ανάγκες.

Επιγραμματικά οι μέθοδοι, τα εργαλεία, και οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι: Ηχοθεραπεία, Ολιστική συμβουλευτική, Θετική Ψυχολογία, Διατροφική συμβουλευτική, Κινησιολογία, Mindfulness, Χρωματοθεραπεία, Ενεργειακό σύστημα, Εναρμόνιση Χώρου, Γεωπαθολογία κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ ή κλείσε μια συνάντηση για να μάθεις περισσότερα.

Μην περιμένεις, ενίσχυσε τον εαυτό σου.

Η Προσφορά ισχύ μέχρι 31 Μαρτίου 2020

Επικοινώνησε μαζί μας στο 6939449399 ή συμπλήρωσε τη παρακάτω φόρμα.

Επιλογή Προγράμματος* 

3 εβδομάδων.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 1 συνεδρία πριν την έναρξη του προγράμματος και 2 συνεδρίες την εβδομάδα για 3 συνεχόμενες εβδομάδες (σύνολο 7 συνεδρίες). Κάθε συνεδρία έχει διάρκεια 2 ωρών (σύνολο 14 ωρών).

7 εβδομάδων.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 1 συνεδρία πριν την έναρξη του προγράμματος και 1 συνεδρία την εβδομάδα για 7 συνεχόμενες εβδομάδες (σύνολο 8 συνεδρίες). Κάθε συνεδρία έχει διάρκεια 2 ωρών (σύνολο 16 ωρών).

(*) ΜΟΝΟ 299€ από 560€  ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ 261€

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποστολή

* Σε όλες τις αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%
– Οι εναλλακτικές θεραπείες και τα προγράμματα δρουν ολιστικά και σε καμία περίπτωση δεν κάνουν διάγνωση, ούτε αντικαθιστούν ή υποκαθιστούν την Κλασική Ιατρική ή οποιαδήποτε φαρμακευτική ή εναλλακτική αγωγή. Πάντα να ενημερώνετε τον θεράποντα επαγγελματία υγείας ή το θεραπευτή σας πριν αρχίσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα ή υπηρεσία. Αν βρίσκεστε σε φαρμακευτική αγωγή για σοβαρές παθήσεις ή προβλήματα ψυχικής υγείας, η εφαρμογή ορισμένων τεχνικών χαλάρωσης και προγραμμάτων, γίνεται μετά από συνεννόηση με τον θεράποντα Επαγγελματία Υγείας και ίσως να μην ενδείκνυνται σε άτομα που έχουν βηματοδότη, σε εγκύους κάτω των επτά μηνών και σε άτομα που πάσχουν από ψυχικά νοσήματα και βρίσκονται σε φαρμακευτική αγωγή.
–  Aναφέρονται μερικές μόνο από τις οι αυτόνομες και αυτοτελής παρεχόμενες υπηρεσίες. Για προσέγγιση και υλοποίηση συνδυαστικών υπηρεσιών προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
– Η χρονική διάρκεια που αναγράφεται είναι ενδεικτική και περιλαμβάνει το σύνολο της προσφερόμενης υπηρεσίας (προετοιμασία και εκτέλεση) και μπορεί να αλλάξει. Προσαρμόζετε δε με βάση τις εκάστοτε ανάγκες προς όφελος του δέκτη η της ομάδας.